Gratis levering van je geboortelijstcadeautjes

Lioloko levert al je geboortelijstspulletjes gratis bij je thuis of op een adres naar keuze. Eén keer om de 1 à 2 weken, afhankelijk van hoeveel er gekocht wordt van je lijstje, worden alle cadeautjes verstuurd.

Wil je het toch sneller in huis of heb je iets erg dringend nodig? Stuur ons dan even een email en dan bekijken we de mogelijkheden. De spulletjes zelf ophalen in Dendermonde kan natuurlijk ook, na afspraak.

De verzendkosten voor thuislevering bedragen normaal gezien €4,95, dus door jouw geboortelijstje bij Lioloko te leggen, bespaar je op de verzending al heel wat geld uit.

Ook grotere spulletjes worden gratis geleverd

Zaken die zwaarder wegen dan 30kg of langer zijn dan 1,5 meter zoals babybedjes e.d. worden geleverd door een aparte transportdienst. Voor de levering wordt met jou een afspraak gemaakt. Bij veel webshops en offline winkels lopen de kosten hiervoor hoog op (gemakkelijk tot wel 45 euro). Bij Lioloko is dit dus ook helemaal gratis.

Praktische info i.v.m. je thuislevering

Bij een thuislevering worden de spullen enkel tot aan de voordeur gebracht (op het gelijkvloers), dit omwille van verzekeringsredenen. Montage en installatie zijn dus niet inbegrepen.