Geboortekaartje

We werkten enkele geboortekaartjes uit die je kan personaliseren met kleur en/of foliedetails. Zo krijg je een uniek kaartje dat helemaal bij jullie past! Kies zeker ook een bijpassende envelop. Daarnaast kan je spelen met doopsuiker, snoepjes en doosjes om traktaties te maken die mooi aansluiten bij het kaartje. Maak het persoonlijk met een naamstickertje in hetzelfde lettertype van je kaartje.

 

Kaartje kiezen

Een kaartje kies je hier. Alle kaartjes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten (105x150mm en 110x125mm). Je kan de naam al doorgeven, maar dat hoeft niet als je dat nog niet wil of als je het nog niet weet.

 

Digitaal voorbeeld

Ben je verzot op een kaartje, maar twijfel je of de naam van je toekomstige kindje er mooi zal komen op te staan? Vraag dan vrijblijvend een digitaal voorbeeldje aan in de gewenste kleur.

 

Kaartje besteld: wat verwachten wij van jou?

Nadat je je kaartje besteld hebt, krijg je nog een bevestigingsmail die alles nog eens op een rijtje zet en je duidelijk toelicht welke gegevens we van jou op voorhand nodig hebben, en welke gegevens je precies moet doorgeven bij de geboorte van je kindje en hoe je deze het best kan doorgeven. Wat we graag onmiddellijk van jou weten via het formulier dat je van ons ontvangt, is:

 • jouw uitgerekende bevaldatum
 • je contactgegevens (email, telefoon en je bestelnummer)
 • alle andere info die je al weet en ons dus al kan bezorgen, zoals de namen van de ouders, meter/peter, gsm-nummers, adres,...

 

Kindje geboren

 • Van zodra jouw kindje geboren is, geef je de laatste gegevens (voornaam en naam kindje, namen ouders, namen meter & peter, telefoonnummer(s), adres, geboortelijst, pamperrekening,...) door aan de drukkerij via het formulier dat je van ons kreeg na je bestelling. Kijk alles goed na, jij bent verantwoordelijk voor het juist doorgeven van alle gegevens.
 • De drukkerij stuurt je de finale versie door die je nog dient te bevestigen, waarna het normaal gezien diezelfde dag nog in productie gaat.
 • Je wordt op de hoogte gehouden van wanneer de kaartjes klaar zullen zijn. Op werkdagen kunnen de geboortekaarten al klaar zijn binnen de 24u na melding van de geboorte. Een geboorte in het weekend of op een feestdag kan iets langer duren, gezien de drukkerij dan niet open is. Voor alle zekerheid reken je hier best op een levertermijn van 1 à 4 dagen.

 

Kaartjes ontvangen (gratis!)

Je kan ervoor kiezen de kaartjes zelf op te halen in Mechelen, of ze te laten verzenden. Dit is altijd gratis! Als je ze zelf ophaalt, heb je ze natuurlijk sneller in huis. Als je kiest voor verzending, dan worden de geboortekaarten na druk zo snel mogelijk verstuurd (prior). Als alles vlot verloopt, komt je pakketje de volgende werkdag aan, maar zoals bij alle distributiebedrijven kan het door verschillende omstandigheden wat vertraging oplopen. Helaas hebben we dit niet zelf in de hand. Gelukkig zijn dit eerder uitzonderingen en komen de kaartjes meestal de volgende werkdag al aan!

   

  Bestelling annuleren

  Van gedacht veranderd? Je kan je bestelling nog annuleren zolang er nog niets gedrukt werd. Van zodra je kaartjes gedrukt werden is het echter onmogelijk de kaartjes terug te sturen of te annuleren, aangezien ze gepersonaliseerd werden voor jou en dus omwille van hun aard niet teruggestuurd kunnen worden.