Retour

Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop of is het stuk? Dan heb je het recht om je pakketje binnen 14 dagen eenvoudig te retourneren.

Retourneren

 1. Meld je retour via e-mail en ontvang een retourlabel.
 2. Stuur het product terug in de originele (goed afgesloten) verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld L-12345).
 3. Je ontvangt van ons de betaalde bedragen (excl. de verzendkosten) zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee je betaalde. De kosten voor het retourneren van je order (€5,95) zullen worden afgehouden van je terugbetaling.

  Uiteindelijke bestelbedrag

  Als je in je oorspronkelijke bestelling gratis verzending had, omdat je bestelling minstens €50 bedroeg, en door het retourneren van een artikel je uiteindelijke bestelbedrag minder is dan het bedrag voor gratis verzending, zullen de verzendingskosten ook voor jouw rekening zijn. Van de terugbetaling worden dan de oorspronkelijke verzendingskosten en de retour kosten afgehouden.

  Uitzonderingen

  U zal begrijpen dat we helaas niet alle goederen - omwille van hun aard of door beschadiging - kunnen terugnemen:

  • Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen
  • Fopspenen kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden
  • Goederen die gepersonaliseerd werden of speciaal op maat gemaakt werden kunnen niet teruggestuurd worden.
  • Goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden
  • Goederen die te snel kunnen bederven of verouderen (voorbeeld: voedingswaren)
  • Dagbladen, tijdschriften en magazines

  Artikelen uit de outlet kunnen niet geretourneerd worden.
  Items die rechtstreeks van onze leverancier worden verzonden hebben aparte retourprijzen aangezien deze met speciaal transport worden verzonden.

  Pakje komt retour bij ons

   Wanneer je pakje retour komt bij ons, omdat je je adres niet volledig opgaf, dan zijn de kosten (€7,5) voor deze retour voor jou. Zorg er voor dat je het verzendadres correct én volledig invoert.