Hallo!

Wie zijn we?

Ik ben Silke en samen met mijn gezin woon ik in het Oost-Vlaamse Geraardsbergen. Hoewel ik me op 1 januari nog veel van de ‘kleine goede dinges des levens’ liet wensen, nam dat enkele dagen later een nogal bijzondere wending. Ik zag het bericht op Instagram verschijnen, stuurde een mailtje voor meer informatie en kreeg later die avond ook al snel mijn man Kenneth mee in het idee om samen Lioloko over te nemen. En zo geschiedde… Sinds 1 februari 2021 namen wij de fakkel over van Anneleen en Pieter. We hopen hun visie en vakmanschap verder te kunnen zetten om jullie blijvend te adviseren, verrassen en inspireren!

 

Het kleinste lid van ons gezin vormt dan ook meteen onze grootste inspiratiebron. Fenne, onze gekke kleuter van 3,5 maakt ons leven net dat beetje kleurrijker. Toen ik zwanger werd, wist ik meteen dat onze babyspullen niet alleen functioneel zouden moeten zijn, maar vooral ook esthetisch mooi. Ik vond het zelf fijn om een shop te vinden die me in deze visie begreep, met me mee dacht en adviseerde. Want als jonge toekomstige ouders is het vaak moeilijk om je weg te vinden in een reusachtig aanbod van babyproducten.

 

En dat is exact waar wij met Lioloko willen voor staan. Je kan bij ons terecht voor kwalitatieve, duurzame en betaalbare producten voor je baby en kleuter, die bovendien ook mooi passen in je interieur. Maar bovenal willen we jullie een persoonlijke aanpak bieden, waarmee we jullie adviseren en een unieke klantenervaring laten ervaren.

 

Doe iets gek
Denk iets mooi
Zeg iets lief
En geniet met volle teugen
Van die kleine hartendief! 

Waar staan we voor?

We vinden het heel belangrijk dat we voor de volle 100% achter elk product en elk merk van onze webshop kunnen staan. Dit betekent dat we veel aandacht besteden aan de functionaliteit en de kwaliteit. Maar ons assortiment wordt vooral vanuit ons hart samengesteld. Wat vinden we mooi en wat zouden we ook voor ons eigen kindje kopen. Om dit te doen, baseren we ons tijdens het aankoopproces op de 5E’s:

 

ESTHETISCH

  Je ken het wel, huisje tuintje is afgewerkt en jullie zijn stilaan klaar voor het kindje. Jullie leuke interieurspullen zullen al snel moeten wijken voor babyspullen en speelgoed. Wel, dan vinden wij het heel belangrijk dat deze mooi blijven passen in het interieur. Ook wanneer jullie kindje in dromenland is, willen jullie als ouders kunnen genieten van een gezellige avond in de zetel en daar hoeven niet altijd schreeuwerige prints of felle kleurtjes bij. Je kan bij ons terecht voor zowel functionele artikelen als voor decoratiespullen voor de kinder- en speelkamer.

   

  EENVOUD

   Onze producten willen we graag mooi houden in zijn eenvoud. Niet te veel franjes, toeters, bellen of drukke prints.
   Daarnaast hopen we jullie een website aan te bieden die eenvoudig is in gebruik. We streven ernaar om jullie zoveel mogelijk op één plek aan te bieden en blijven investeren om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Bovendien willen we ook een heel laagdrempelig klantencontact aanbieden.
   Tips? Laat het ons dan zeker weten.

    

   EERLIJKE PRIJS

   Ook prijs-kwaliteit is een belangrijke pijler voor ons. Als toekomstige ouders staan er plots heel veel dure aankopen voor de deur. We vinden het dan ook belangrijk om een assortiment aan te bieden voor elke budget en voor elk wat wils.

    

   ECOLOGISCH

    Het zijn woorden die stilaan niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven: duurzaamheid en ecologie. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer ieder zijn steentje bijdraagt, de wereld er al een heel pak groener kan uit zien. Wij doen dit door samen te werken met leveranciers die net als ons aandacht besteden aan hun ecologische voetafdruk. Maar ook onze producten voldoen hier zoveel mogelijk aan. Zo kan je bijvoorbeeld rugzakjes terugvinden uit gerecycleerde petflessen, kommetjes vervaardigd uit bamboe, duurzaam houten speelgoed,…

     

    ERVARING

     Tenslotte hebben wij zelf ook te kampen met uitdagingen waar jonge ouders dagelijks mee geconfronteerd worden. Achter onze lieve schattige kleuter, gaat soms ook een grote deugniet schuil die het eten van mama niet even lekker vindt op een saai bordje of toch enkel met die ene boekentas naar school wil. Via onze sociale media bieden we jullie af en toe een kijkje achter de schermen omdat we zelf ook houden van een persoonlijke aanpak. Wij willen vooral Silke en Kenneth zijn, die jullie met veel passie willen bijstaan in de moeilijkste job ter wereld!

      

     Wat willen wij voor jullie?

     Kortom, we hopen jullie met LIOLOKO een webshop te bieden waar je vanuit je luie zetel alles kan vinden wat je nodig hebt voor de komst van je baby’tje, voor je beste vriendin die net mama geworden is of voor je peuter die klaar is voor de eerste schooldag!

      

     Liefs,
     Team LIOLOKO

     P.S. We horen graag van je! Heb je suggesties, opmerkingen, of wil je gewoon even hallo zeggen, stuur dan een mailtje naar info@lioloko.com of contacteer ons via Facebook of Instagram.