Hallo!

Wie zijn we?

Ik ben Anneleen en samen met mijn man Pieter en onze dochtertjes Manon & Loïse wonen we in Dendermonde. Voor de geboorte van onze kindjes, ging ik telkens op zoek naar de leukste spulletjes voor de kinderkamers en stak een hoop tijd en energie in het zelf samenstellen van ons doopsuiker. De vele complimentjes en vragen over waar ik alles vandaan haalde, gecombineerd met mijn passie voor design & interieur, zetten me aan het denken en leidden tot het oprichten van LIOLOKO; een webshop waar je niet alleen terecht kan voor kwalitatieve, mooie en betaalbare producten die aan al je noden voldoen, maar waar je ook alles van a tot z vindt voor de komst van je kleintje.

 

Van waar komt de naam LIOLOKO?

LIO = leeuw = Manon ➯ onze oudste dochter en gek van leeuwtjes 🦁
LOKO = loco = Loïse ➯ onze jongste dochter en gewoon gek 🤪🤭

Het hoeft eigenlijk niet moeilijker te zijn, toch?

 

Waarom doen we dit?

Enerzijds doen we dit omdat ik weet hoe moeilijk het is om alles te kunnen combineren als jonge, werkende ouders. Na het werk je haasten naar de crèche of school om de kindjes op te halen, daarna een badje te geven, koken, verhaaltjes lezen, in bed, en dan hopen dat het een beetje rustig blijft, zodat je kan genieten van een rustige en stille nacht (was dat maar waar...). In het weekend wil je waarschijnlijk ook liever leukere dingen doen dan je schatje(s) mee te moeten nemen naar de winkel op een drukke zaterdag op zoek naar mooie spulletjes.
Daarnaast vinden we, ondanks dat er al heel wat webshops zijn, dat er nog steeds een gebrek is aan een webshop waar je alles op één plaats kan vinden voor de geboorte van jouw kleintje. Je moet nog steeds op zoek gaan naar iemand voor de geboortekaartjes, daarna op zoek gaan naar leuk ideeën voor het doopsuiker en ten slotte nog een plaats om je geboortelijst te leggen. Heel wat gedoe dus!
Met LIOLOKO willen wij hier een antwoord op bieden. Alles op één plaats!

 

Hoe pakken we dit aan?

We willen Lioloko graag uitbouwen tot een one-stop-shop waar je, van zodra je weet dat je een kleintje verwacht, bij ons terecht kan. Zowel voor je geboortekaartje, je doopsuiker en je geboortelijst, maar ook erna.

"Het is ons doel om het leven van (toekomstige) ouders mooier en eenvoudiger te maken. Op welke manier dan ook!"

We streven naar een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring, zodat je zo min mogelijk tijd verliest, een leuke ervaring beleeft en eindigt met producten waar je tevreden mee bent.

 

Waar staan we voor?

We kiezen enkel producten waar we zelf volledig achterstaan. Dat vinden we erg belangrijk! We willen enkel producten verkopen die we zelf voor onze eigen kinderen zouden willen en die passen in ons huis. Om dit te beslissen hanteren we 5 basis principes, onze 5 E’s.

ESTHETISCH

  We zullen enkel producten aanbieden die we zelf mooi vinden. Dit klinkt misschien stom, maar het is voor ons wel heel belangrijk. Een thuis moet warm, gezellig en mooi zijn. Een plaats waar je, na een dag hard werken, kan thuiskomen en rust (yeah right!) kan terug vinden.

  EENVOUD

   Eenvoud zal je ten eerste terugvinden in de producten die we aanbieden. We kiezen voor zachte kleuren en producten zonder schreeuwerige prints, afgewisseld met af en toe een accent-kleur om de boel op te vrolijken.
   Maar ook in het gebruik van onze webshop is eenvoud één van de zaken waar we willen op focussen. Alles moet zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. We zullen dan ook blijven investeren om onze website continu te verbeteren. Tips? Laat het ons dan zeker weten.

   EERLIJKE PRIJS

   Daarnaast is prijs-kwaliteit voor ons ook zeer belangrijk. Jonge ouders hebben sowieso al heel wat kosten. Ze moeten vaak een lening afbetalen, de crèche, opvang of school betalen, pampers, speciale voeding, noem maar op. Bij het kiezen van onze producten letten we dan ook heel nauw op de prijs-kwaliteit verhouding. Aangezien iedereen ook een ander budget ter beschikking heeft, houden we hier ook rekening mee in ons assortiment, zo willen we voor elk wat wils.

   ECOLOGISCH

    Duurzaam en ecologisch zijn tegenwoordig serieuze buzz-words, toch is het superbelangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt en kiest voor duurzame producten. Bij LIOLOKO streven we er naar om enkel samen te werken met leveranciers waarvan we weten dat ze dezelfde waarden hanteren en zullen we enkel producten aanbieden die hieraan voldoen. Zo kan je bijvoorbeeld rugzakjes terugvinden uit gerecycleerde petflessen, kommetjes vervaardigd uit bamboe, duurzaam houten speelgoed, enz...

    ERVARING

     We willen onze klanten een unieke en persoonlijke ervaring aanbieden. We proberen aan zoveel mogelijk dingen onze eigen touch te geven en jullie te inspireren via onze blog en social media, maar we willen vooral ook jullie mening en feedback krijgen zodat we hiermee rekening kunnen houden.

      

     Wat willen wij voor jullie?

     Wat wij voor jou willen is: een uitstekende klantenervaring en meer tijd! Meer tijd om samen door te brengen met je gezin, shoppen vanuit je luie zetel of onderweg en alles wat je nodig hebt voor de komst van je baby'tje op één plaats: lioloko.com.

      

     Liefs,
     Team LIOLOKO

     P.S. We horen graag van je! Heb je suggesties, opmerkingen, of wil je gewoon even hallo zeggen, stuur dan een mailtje naar info@lioloko.com of contacteer ons via Facebook of Instagram.