Veelgestelde vragen

Hoe weet ik wanneer mijn pakje zal toekomen?

Wanneer je pakje verstuurd wordt, krijg je een mailtje met de meest actuele informatie. Je krijgt een track & trace code, waarmee je de status van je pakje kan bekijken.

 

Help, ik ben niet thuis op het moment van levering!

Geen probleem: je pakket wordt bij de buren geleverd als ze thuis zijn. Is dat niet het geval, dan wordt je pakket naar een PostNL-locatie gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. De PostNL chauffeur laat een briefje achter met vermelding van het adres van de PostNL-locatie en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen.
Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.
Op www.postnl.be kan je de status van je pakket nagaan en informatie vinden over de PostNL-locaties (adres, openingsuren,...).

 

Hoe kan ik betalen en is mijn betaling veilig?

Er kan veilig betaald worden via:

  • Creditcard (Visa, MasterCard,...)
  • Bancontact
  • Belfius Direct Net
  • KBC Online Payment
  • ING HomePay
  • Paypal
  • iDEAL (Nederlandse klanten)
  • Bankoverschrijving

Let op, een bankoverschrijving neemt meestal 1-3 werkdagen in beslag; je pakketje wordt pas verstuurd na ontvangst van betaling op onze rekening. Wil je je pakketje zo snel mogelijk ontvangen? Dan betaal je best op een andere manier.

 

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Wanneer je een kortingscode hebt, kan je deze invullen in het kader dat voorzien is tijdens het afrekenen van je winkelmandje. De code wordt automatisch verrekend. Er kan maar 1 kortingscode per bestelling gebruikt worden.
Heb je een cadeaubon én een kortingscode die je samen wil gebruiken? Geef dan eerst je cadeaubon in, en daarna kan je alsnog je kortingscode invullen.
Werkt je kortingscode niet? Probeer je bestelling eens uit te voeren via een computer. Via sommige smartphones lukt het niet om de kortingscode in te voeren. Een andere mogelijkheid kan zijn dat de kortingscode verlopen is.

 

Er is een product niet meer op stock en ik wil het graag bestellen.

Laat het ons weten via e-mail, vaak kunnen we het product bijbestellen!

 

Ik wil graag een geboortekaartje bestellen, maar hoe gaat dat in zijn werk?

Klik hier voor meer informatie over geboortekaartjes.

 

Kan ik gevulde doosjes met snoep of doopsuiker bestellen bij jullie?

Neen. We verkopen geen gevulde doosjes, maar we verkopen wel alles wat nodig is om zelf aan de slag te gaan: