Geboortelijst maken

Maak zelf je online geboortelijst aan. Alle spulletjes worden gratis bij jou geleverd en je krijgt een cadeaubon t.w.v. 10%!

Je kan je lijstje altijd aanpassen en aankopen is niet verplicht (behalve seizoensgebonden spulletjes en zaken die speciaal voor jou besteld werden zoals een bedje of kast). De cadeautjes worden bij de geboorte van je baby 1 keer per week verstuurd, na een goede maand worden de cadeautjes 1 keer per twee weken verstuurd (omdat er dan minder frequent cadeautjes gekocht worden van je lijstje).

De voordelen van een geboortelijst bij LIOLOKO op een rijtje

  • Helemaal op jouw maat!
  • Makkelijk zelf aan te maken
  • Spulletjes worden voor jou gereserveerd
  • Op elk moment kan je je lijstje aanpassen
  • Gratis thuisbezorgd
  • Een geschenkkaart t.w.v. 10% op je volledige lijst
  • Hip assortiment

Hoe maak je een geboortelijstje aan?

Maak een account aan en log in Als je al een account hebt, kan je gewoon inloggen, anders maak je hier in nog geen minuut een account aan.
Maak je geboortelijstje

Nu kan het leukste werk beginnen! Shoppen voor de baby! Om te weten wat je zoal nodig hebt, stelden we samen met ervaren mama's een handige checklist op.
Alles wat je graag op de geboortelijst zet, voeg je toe aan je winkelmandje. Bij het afrekenen kies je voor:

  • verzendwijze ➭ "Gratis ophalen in Dendermonde"
  • betaalwijze ➭ "overschrijving" (uiteraard moet je op dit moment niets te betalen, dit is gewoon om je lijstje te kunnen aanleggen)
Link naar jouw lijstje Je ontvangt van ons binnen 48u de link naar je online geboortelijstje op lioloko.com, waar je alle spulletjes kan bekijken en aankopen. Deze link kan je delen met vrienden en familie, zodat ze ook cadeautjes kunnen kopen van jouw lijstje.
Alle items worden voor jou gereserveerd! Alles wat op je lijstje komt, wordt ook echt voor jou gereserveerd. Je bent dus zeker dat de spulletjes beschikbaar zullen zijn wanneer je baby'tje geboren wordt. Je kan altijd spulletjes toevoegen aan je lijstje op dezelfde manier als het aanmaken van je lijstje of door een mailtje te sturen. Wil je toch nog spulletjes verwijderen, dan kan dat op elk moment door een mailtje te sturen! (Seizoensgebonden spulletjes of zaken die speciaal voor jou besteld werden, zijn verplicht aan te kopen bij het afsluiten van je lijstje.)
Gratis jouw pakjes ontvangen Familie en vrienden kunnen heel eenvoudig online een cadeau bestellen, en wij leveren ze gratis bij jullie thuis. Eén keer per 1 à 2 weken worden de gekochte pakjes verzameld en verzonden. Natuurlijk zijn jullie ook heel welkom om de pakjes zelf op te halen bij ons!
Leuk extraatje Na het afsluiten van je geboortelijst krijg je van ons een waardebon van LIOLOKO ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag als er voor minimum €500 van je lijstje gekocht werd.

 


Wanneer leg je een geboortelijst?

Je kan een geboortelijstje al beginnen aanleggen van zodra je zwanger bent, maar meestal wordt een lijstje 3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevaldatum samengesteld. Je hoeft niet alles meteen op je lijstje te zetten, je kan in de loop van de weken/maanden die volgen nog altijd spulletjes toevoegen of spulletjes verwijderen. Heel flexibel dus!


Wat zet je allemaal op je geboortelijst?

Om het gemakkelijk te maken voor jou, maakten we samen met andere ervaren mama's deze handige checklist. Sommige spullen koop je beter op voorhand, omdat je die vanaf de geboorte echt wel nodig hebt: een maxi-cosi en een kinderwagen zijn bijvoorbeeld zaken die je best op voorhand aanschaft. De rest zet je op je lijstje, zodat vrienden en familie een cadeautje kunnen kopen wanneer de baby er is.


Baby nog niet geboren?

Als je baby nog niet geboren is, en je je lijstje geheim wil houden kan dat: elk geboortelijstje heeft een uniek nummer, zo weet niemand dat het lijstje van jou is en kan je naar hartelust spulletjes toevoegen aan je lijstje of weer verwijderen.


Wat moet je doen als je kindje geboren is?

Als je kindje geboren is, geef je ons de naam en geboortedatum door, en eventueel een foto van je kindje of het geboortekaartje. Dan zorgen wij ervoor dat je geboortelijstje aangepast wordt met de laatste gegevens!


Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@lioloko.com of +32 499 60 41 00 (whatsapp).