How to: minimalistisch geboortekaartje en doopsuiker

Geboorte |

Verwelkom je binnenkort een nieuw kindje in je gezin en ben je nog op zoek naar ideetjes voor het doopsuiker? Ben je fan van minimalisme, en 'less is more'? Dan geven we je hier enkele leuke ideetjes!

 

Zilver- of goudtinten

Doopsuiker DIY goud

Sober en ongelooflijk elegant zijn deze kaartjes met details in goud- of zilverfolie. Het geeft het geboortekaartje net dat beetje extra gevoel van luxe. Om helemaal in het thema te blijven en het elegante door te trekken, combineer je het kaartje met witte suikerboontjes, leuke zakjes en details in goud- of zilver zoals bijvoorbeeld bijpassende naamstickertjes om de doopsuikerdoosjes af te werken. Helemaal in zijn de zeepdispensertjes, die je kan vullen met vloeibare zeep.

 

Monochrome

Zowel voor jongens als voor meisjes is het erg mooi en minimalistisch om zwart en wit samen te gebruiken. Iets speelser is het nog, wanneer je een leuk lettertype gebruikt, dat net dat tikkeltje extra geeft aan het kaartje. Ontdek hier onze geboortekaartjes in zwart-wit.

 

Accentkleur

Voor een minimalistische uitstraling, kies je beter voor 1 of 2 kleuren in plaats van een druk kaartje vol verschillende kleurtjes. Een kaartje met maar 1 of 2 kleuren straalt een zekere rust uit. Fluo kleurtjes zijn leuk, maar zijn ook wel hard voor een baby. Zachte pasteltinten of heldere kleuren zijn dan weer wel perfect voor geboortekaartjes.

 

 Ontvang wekelijks een e-mail met inspiratie

 


Onze favorieten

A touch of silver!

Dolfijngrijs envelop Snoep hartjes wit snoepjes doopsuiker
Geboortekaartje met zilverfolie details Lichtgrijze envelop Snoepjes

 

Laat een reactie achter