Show me the bunny!

Cadeautjes |

Pasen zou geen Pasen zijn zonder de paashaas. En die brengt natuurlijk lekkere chocolade en leuke cadeautjes. Om het je dit jaar niet te moeilijk te maken hebben wij alvast de leukste paascadeautjes op een rijtje gezet. Je raadt nooit wat dit jaar het thema is... 😉

 

Paascadeau tip 1 - Kleertjes

Organic Zoo

Wil je de kindjes niet teveel speelgoed geven als paascadeautje? Dat snappen we volledig! Dat krijgen ze immers al genoeg van oma en opa. Een leuk alternatief is een leuk pyjamaatje of een zachte trui. Het minimalistische design is supermooi en tijdloos.

 

Paascadeau tip 2 - Speelgoed

Racing car bunny PlanToys

Wil je toch speelgoed geven als cadeautje, dan kan dat ook natuurlijk. Met een duurzame houten auto, dokterset of deze inkleurbare speelmat! Een inkleurbare speelmat? Uhu! Er worden 3 stiften meegeleverd, en als je de mat wast, kan je weer opnieuw beginnen. Jup, wij zijn fan!

 

Paascadeau tip 3 - Fiets

@peyperkids

Nu de zomer achter de hoek loert, scoor je sowieso met een stoere Banwood fiets! Met het handige mandje trouwens ideaal om alle gevonden paaseitjes in te verzamelen of knuffels in te leggen.

 

Paascadeau tip 4 - Voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten hebben we enkele leuke cadeautjes voor Pasen. Een zachte fopspeenknuffel, een rammelaar of een houten bijtring, ideaal voor hun eerste Paasfeest.

 

Ontvang wekelijks een e-mail met inspiratie

 


Onze Favorieten

Race bunny sweater organic zoo fopspeenknuffel
Speelgoed | racing car bunny Sweater | bunny Fopspeenknuffel | bunny small

Laat een reactie achter