Een baby'tje geboren? Hier enkele cadeautips:

Hoe fijn is dit wel niet? Een baby’tje erbij in de familie, vrienden- of kennissenkring. Soms is het leuk om zelf een cadeautje uit te zoeken, een cadeautje die niet op de lijst staat, maar toch iets die bij blijft, nuttig of gewoon echt leuk is.

 

Daarom voor jullie een top 10 met cadeautjes die zeker en vast nuttig zijn uit ons Lioloko-assortiment.

 1. Een zachte swaddle (tetradoek)
Een tetradoek voor een baby-tje is superhandig als handdoek of als spuugdoek, maar ook als dekentje en zelfs voor sommige baby'tjes als knuffel

 

 

 2. Een newborn set
Een zacht mutsje, sokjes en krabwantjes. 3 essentiele dingen voor een newborn. Ook een leuk kadootje voor iemand die zwanger is.

 

 

 

3. Een knuffeldoekje
Een knuffel en een zacht doekje in één. Baby'tjes zoeken vaak geborgenheid in een zacht doekje, die ook luchtdoorlatend is.

 

 

 4. Een geboorteposter
Hoe leuk is dit wel niet, een gepersonaliseerd cadeau? Geef de correcte gegevens door via de website en wij doen de rest! 

 

 

 5. Een zacht wikkeldeken
Het wikkeldekentje is erg zacht door de fleece stof en is ook geschikt voor onderweg in een autostoeltje. En door de oortjes ook nog eens heel schattig.

 

 

 6. Herinneringskaarten
Laat de ouders aan de hand van deze kaarten extra mooie herinneringen maken.

7. Een fruitfopspeen
Misschien een niet voor de hand liggend cadeau en ook niet voor de newborns, maar wel een toppertje!

 

 

8. Huidverzorgingsproducten
Zoveel leuke babygeurtjes te verkrijgen, maar Naïf springt er toch wel even uit! Een pakketje van deze fijne producten die heel zacht zijn voor de huid zijn een echte must-have.

 

 

 9. Speelgoed
Een leuk badspeeltje of bijtspeeltje? Het speelgoed van Oli&Carol is 100% natuurlijk rubber, gecertificeerd eco-vriendelijk en non-toxic.
De speeltjes zijn zo herkenbaar uit het dagelijks leven waardoor ze écht leuk zijn!

 

 

 10. Een cadeaubon
Niet veel inspiratie, dan is een cadeaubon ook altijd een topper. We versturen jullie cadeaubon mooi ingepakt met een kleine attentie erbij. Of wanneer het snel moet gaan kan deze ook onmiddellijk in de mailbox ontvangen worden

 

 

 

Laat een reactie achter