De 5 beste kraamcadeautjes

Cadeautjes |

Wanneer de ouders een geboortelijst hebben, is het altijd een goed idee om iets te kopen van hun lijstje. Dan weet je namelijk zeker dat het een goed cadeau is en iets dat ze zeker nodig hebben. Toch op zoek naar een origineler cadeau, maar weet je niet goed wat? We inspireren je hieronder met dingen waar kersverse ouders blij van worden.

 

1. Handje helpen

Het beste cadeau dat je waarschijnlijk kan geven is een helpende hand. In het begin zullen ze hun handen vol hebben met uitzoeken hoe het leven met een pasgeboren baby'tje werkt, en zullen ze niet veel tijd hebben voor andere dingen. Even helpen met het huishouden, boodschappen doen, een beetje strijken of eventjes babysitten, zodat de kersverse ouders eens kunnen douchen of bijslapen. De dankbaarheid zal zo groot zijn!

 

2. Eten

Er zijn waarschijnlijk dingen die de kersverse moeder niet heeft mogen eten tijdens haar zwangerschap, waar je haar nu sowieso een plezier mee kan doen. Denk aan sushi, een broodje préparé, verse mayonaise,... Daarnaast is het ook een goed idee om bijvoorbeeld een hele voorraad spaghettisaus of soep te maken, dat ze in de diepvriezer kunnen bewaren, zodat ze in tijdsnood snel iets kunnen klaarmaken. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn!

 

3. Geboorteposter

Superleuk is deze poster van The Birth Poster! Het geeft op ware schaal weer hoe groot je kindje is bij de geboorte. Heel gepersonaliseerd en tijdloos!

 

@anneleends

The birth poster continuous line   

@thebirthposter

4. Cadeaubon

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar gegarandeerd dat ouders wel heel erg blij zijn met een cadeaubon! Ze zullen nog veel spulletjes moeten kopen voor hun kleintje, en zo kunnen ze zelf iets uitkiezen wat ze leuk vinden.

 

5. Hydrofiele doeken

Daar kan je als kersverse ouder nooit genoeg van hebben! Heel leuk is een extra grote hydrofieldoek die ze tegelijkertijd ook als dekentje kunnen gebruiken.

 

Ontvang wekelijks een e-mail met inspiratie

 


Onze favoriete cadeautjes

Cadeaubon LIOLOKO Kraamcadeau cadeaubox baby cam cam cph meisje Play & Go speelmat opbergzak train happy bears
Cadeaubon
(vanaf €20,00)
Cadeaubox | pressed leaves rose
(€39,00)
Opbergzak | speelmat
(€34,00)
Mies&Co - swaddle galaxy off white Jollein - octopus muziekmobiel mint Konges Slojd bijtring bat

Swaddle 120x120 | galaxy white
(€29,95)

Muziekmobiel | octopus
(€15,95)
Bijtring | bat
(€13,30)

Laat een reactie achter