Ideetjes voor de muren van de kinderkamer

Interieur |

Of je nu de babykamer gaat inrichten of de kinderkamer een make-over wil geven: er is zo ongelooflijk veel keuze! Hoe krijg je nu een origineel kamertje? Hier zijn onze tips voor de muren van de babykamer.

 

Geef de muur een kleurtje

@Pinterest

Voor een rustige een kalme ruimte kies je voor lichte kleuren. Denk aan zacht roze, abrikoos, zacht blauw, munt, lichtgrijs,... Schilder niet de hele ruimte in dezelfde kleur, maar wissel af met witte muren of bijvoorbeeld een leuk behangpapiertje dat in het geheel past. Combineer een dekbedovertrek, hoeslakens en decoratie in dezelfde tinten.

 

Muurschildering of patroon

@Wonderwalls

@Pinterest

Je kan een hele muur verven, maar in een kinderkamer is het ook wel leuk als het net iets speelser wordt. Dat doe je door bijvoorbeeld de onderste helft van de muur te verven, of een tekening te zetten op de muur. Een muurschildering maakt het nog wat speelser en persoonlijker. Je kan dat eenvoudig zelf doen aan de hand van het leuke boek van Wonderwalls. Boordevol leuke ideetjes, en je hoeft er zelf niet voor te kunnen tekenen!

 

Muurstickers

@Mies&Co

@Pinterest

Muurstickers zijn ook erg mooi als versiering, en hoeven niet zolang te drogen als verf. Ben je niet zo erg handig? Kies dan geen al te grote stickers, die zijn niet eenvoudig zonder luchtbelletjes op de muur te kleven.

 

Ontvang wekelijks een e-mail met inspiratie

 


Onze Favorieten

Zitzak Nobodinoz pouf Kussen berg kinderkamer nobodinoz Lakens wild child Mies&Co
Zitzak | bubble aqua
(€75,95)
Kussen| snowy mountain
(€29,95)
Laken 110x140 | wild child
(€39,95)
Muurdecoratie leeuw jollein Mies & co wallsticker little dreams muursticker

Poster | leeuw
(€14,50)

Muurstickers | little dreams
(€24,95)
Mandje | tassels
(€34,95)

Laat een reactie achter