Top 10 cadeaus voor moederdag

Cadeautjes |

Op zoek naar een leuk Moederdag cadeau? Wij hebben alvast onze top 10 van cadeautjes voor kersverse mama's samengesteld.

 

1. Een prachtige Mommy Bag

Wat is er meer geschikt voor een topmama dan deze fantastische ‘Mommy Bag’? Beschikbaar in zes verschillende kleurtjes. Dus kies het kleurtje dat best past voor de mama die deze verdient.

mommy bag moederdagcadeau

 

2. Een cadeaubon van Lioloko

Laat je de keuze liever aan de mama zelf? Met een cadeaubon doe je nooit iets mis en kiest mama zelf wat ze wilt. Altijd een winnaar.

 

3. Luiertas Les Rêves d’Anaîs

Onmisbaar voor (kersverse) mama’s. Je kan de deur niet uit zonder een degelijke luiertas waar je alles kan in opbergen. Waarom dan niet kiezen voor dit mooie exemplaar van Les Rêves d’Anaïs?

luiertas Les Reves d'anais

 

4. Een geboorteposter

Een mooi aandenken aan de geboorte van hun kleine, lieve schat(jes)? Je hebt de keuze uit 4 verschillende geboorteposters in 6 verschillende kleurtjes. Voor elk wat wils dus. Zelfs voor mama’s die helaas veel te vroeg moeten afscheid nemen hebben van hun baby’tje (een rainbowbaby’tje) werd gedacht met een mooie poster voor een rainbowbaby.

geboorteposter

 

5. Leuke kussentjes

Een mama die het graag knus maakt en veel belang hecht aan een mooi interieur? Verras ze met een zacht kussentje in een leuk kleur, dat geeft een extra mooie accent aan de (baby)kamer.

kussentje Nobodinoz

 

6. Een minimalistisch kledingrekje

Al die mooie kleren hebben toch een plaats nodig… Am I right? Waarom dan niet kiezen voor een prachtig kledingrekje om die mooie jurkjes aan op te hangen? Wie zei dat deze minimalistische kledingrekjes alleen voor de kindjes bedoeld zijn?

kledingrek in2wood

 

7. Toffe opbergmandjes

Welke mama houdt niet van een netjes opgeruimd huis? Leuke opbergmanden of opbergzakken zijn niet alleen heel praktisch, maar passen ook mooi in het interieur. 

opbergmand

 

8. Een heerlijk zacht dekentje

Heerlijk knuffelen in de zetel met de kindjes? Daar mag uiteraard een extra zacht dekentje niet bij ontbreken.

dekentjes

 

9. Een wobbel

Welke mama geniet niet van wat quality time? Samen wat bewegen met de kindjes is mooi meegenomen. Wobbelturnen, wobbelyoga, of gewoon wat spelen, het kan allemaal met een wobbel.

wobbelturnen

 

 

10. Toilettas

Een leuke toilettas komt altijd handig van pas. Naast dit leuke roze exemplaar van Nobodinoz kan je nog kiezen uit andere modellen en kleurtjes. 

toiletzak Nobodinoz

 

Shop nu!

Laat een reactie achter