Een (online) afspraak maken

Je kan je geboortelijst helemaal zelf online leggen zonder dat je daarvoor een afspraak moet maken. Ontdek 'hoe je makkelijk een online geboortelijst kan maken bij LIOLOKO'. Met onze checklist en onze tips om een online geboortelijst aan te leggen kan je snel zelf aan de slag.

Wil je graag wat meer informatie bij de producten of voel je je er gewoon beter bij als we alles even samen overlopen, dan is dat natuurlijk helemaal prima en daar maken we graag tijd voor vrij! Je kiest zelf een moment dat voor jou past en plant het in onze agenda.

Voor een eerste afspraak voorzien we 1,5u. Dat betekent niet dat elke afspraak precies 1,5u moet duren, maar we willen wel voldoende tijd uittrekken. Is dit niet voldoende? Dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in ;). Zo eenvoudig is dat!

Je kan zelf kiezen om de afspraak vanop afstand te laten verlopen, lekker eenvoudig en gezellig. Maar, het is ook mogelijk om langs te komen op afspraak om bepaalde producten bijvoorbeeld in het echt te kunnen zien en voelen. De afspraken zijn helemaal gratis!*

 

 

*De eerste afpsraak is altijd gratis (voor iedereen). Plan je graag gezellige momentjes in met ons, maar besluit je geen lijstje te leggen bij lioloko.com, zullen we vanaf de 2de afspraak wel de gezellige momentjes aanrekenen (€50 per 1,5u).